به گزارش شاهرود پرس سایت شاهرودنیوز نزدیک به نماینده شاهرود و میامی در مطلبی از قول دکتر کاظم جلالی مدعی شد "اعلام حضور جلالی اینبار از حوزه انتخابیه شاهرود بمراتب کمرنگ تر از هر دوره ای است.در اظهار نظرهای غیررسمی بارها از عدم حضورش در انتخابات 94 سخن گفته است. " هر چند که این اظهار نظر و آوردن گوشه ای از زندگی یکی دیگر از کاندیداهای احتمالی مجلس در دور بعد یک اظهار نظر غیر رسمی است اما با توجه به نزدیکی این سایت به نماینده شاهرود و میامی می تواند قابل تامل باشد .
مطلب این سایت را می خوانیم :
سردار علی خانی پیش از ظهر سه شنبه برای بازدید از مراحل کار اجلاسیه شهدا به همراه سردار بابایی در شاهرود حضور یافته بود.همین امر باعث شدتا نگارنده را به یاد 4سال قبل بیندازد و به یاد ان روزها چند خطی را بر رویصفحات مجازی جاری کند.با هم این چند خط را بخوانیم:
عکس دکتر علی خانی به همراه فرمانده سپاه شاهرود
سرتیپ پاسدار علی خانی-متولد سال ۱۳۴۱ در شهر شاهرود-دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک-کاندیدای مورد تائید جبهه متحد اصولگرایان و از فرماندهان سپاه پاسداران ،با سابقه ای بیش از 92 ماه حضور در جبهه.
درسال 90 زمزمه های نامزدی او جهت حضور در مجلس شورای اسلامی بالا گرفت.ان زمان وی از یاران نزدیک به قالیباف بشمار می آمد.شهردار منطقه 11 و مشاور عالی فرمانده اسبق ناجا که لباس نظامی را به قصد خدمت در عرصه های حکومتی از تن بدر کرده بود.
چند ماه قبل از انتخابات 90 ،استعفای خود را تقدیم قالیباف کرد و وی نیز با آن موافقت نمود.از همان روزها تیم های تبلیغاتی به دو صورت خودجوش و هدفمند در شاهرود به نشانه حمایت از وی شکل گرفت.گمانه زنی های گسترده ای جهت حضور سردار از حوزه انتخابیه شاهرود و یا تهران بوقوع پیوست.دیری نپایید که سخنگوی ستاد انتخاباتی اش ،نامزدی او را مشخصا از حوزه انتخابیه تهران،اسلامشهر ری و شمیرانات اعلام کرد و صف ارایی موافقان و منتقدینش در این شهر را شکست.او هیچگاه اعلام نکرد که قصد داشته تا از شاهرود به مجلس برود.
اسفندماه 1390 و سبد ارای غیر منتظره ۱۸۱۳۳۷ رای...علی خانی به دور دوم انتخابات راه یافت.آرایی غیرمنتظره که بسیاری از کارشناسان معتقدند بواسطه حمایت جبهه متحد اصولگرایان و شخص محمد باقر قالیباف بدست آورد.اما این پیروزی دوامی نیاورد و سردار نتوانست تا به مجلس هشتم که قدرت را به هم طیفی های خودش سپرده بود وارد شود.
پس از عدم موفقیت وی حهت حضور در مجلس اصولگرا ،کمتر در عرصه های اجتماعی رویت شد.از جمله کارشناسان فعال در مسائل سیاسی-نظامی یکی از روزنامه های مطرح و منتقد دولت بود.این روزها اما بازار انتخاباتی در این شهر داغ است.از گعده های سیاسی گرفته تا شب نشینی های جناحی.
در این بین بسیاری در تدارک ائتلافی به جهت حمایت از یک نامزد خاص هستند.جمعی دیگر اما چشمان خود را بر روی اختلافات سیاسی-جناحی بسته و به بهانه های مختلف در صدد تقویت نامزد مورد حمایت خود هستند.اما نکته جالب نشست های مختلط شخصیت های سیاسی و مطرح دو جناح اصلاح طلب و اصولگرا در شبهای شاهرود است.گعده هایی که نهایتا با هدف اجماع بر روی یک نفر جهت نامزدی در انتخابات امسال مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شاهرود تمام خواهد شد.
طرف دیگر اما کاظم جلالی ،نماینده سرشناس مجلس ایران قرار دارد که سابقه 4 دوره حضور او در خانه ملت ،از وی چهره ای به غایت سرشناس و تاثیرگذار در تحولات کشوری-منطقه ای و نهایتا بین المللی ساخته است.
جلالی عهده دار فرماندهی بزرگترین فراکسیون پارلمان و مورد حمایت قاطع رییس قوه مقننه است.او بواسطه دوستی هایش با علی لاریجانی ،از نفوذ قابل توجهی در بین نمایندگان برخوردار است و در نتیجه آن و همچنین 4 دوره اعتماد مردم به وی، توانست حکم ریاست یکی از حساس ترین مراکز مدیریتی این قوه را بنام خود ثبت نماید.
ریاست مرکزی بنام مرکز پژوهشهای مجلس یا همان بانک اطلاعاتی خانه ملت--مکانی که مخالفان عمده وی در مرکز استان از ان بعنوان حیاط خلوت جلالی برای پیشبرد برنامه های شهرستان شاهرود و میامی یاد می کنند.
اما اعلام حضور جلالی اینبار از حوزه انتخابیه شاهرود بمراتب کمرنگ تر از هر دوره ای است.در اظهار نظرهای غیررسمی بارها از عدم حضورش در انتخابات 94 سخن گفته است.
شاید بتوان گفت تکلیف نماینده دور آتی مجلس برای شاهرود و میامی به رفتار سیاسی جلالی بستگی دارد.حضور یا عدم حضور نماینده ای که از محبوبیت خاصی در بین طرفداران خود برخوردار است اینبار سرنوشت شاهرود را در دستان بی رمق خود قرار داده است.
نشانه های تنور داغ انتخابات از سالگرد انتخابات 90 یعنی اسفندماه به وضوح قابل رویت بود.حضور برخی چهره های منتسب به شاهرود در همایش ها و مراسم هایی که جنبه های عمومی دارد،حاوی پیام هایی دیپلماتیک برای نامزدهای احتمالی انتخابات امسال است.
یکی از سیاسی ترین و بالغ ترین شهرهای ایران،امروز در تب و تاب حضوری دیگر است.انتخاباتی که تنها از آن خبرهایی غیررسمی به گوش میرسد و معلوم نیست چه صف های طویلی را برای خود به آرایش درآورد.
باید منتظر ماند و دید عرصه پر زحمت وکالت ملت اینبار بر شانه کدام یک از یاران انقلاب سنگینی خواهد کرد؟؟آیا جلالی برای پنجمین بار به خانه ملت خواهد رفت یا چهره ای نااشنا،شاید هم نام اشنا جای وی را پر خواهد کرد؟؟این سوالی است که امسال پاسخش را به عیان خواهیم دید..